30% Έκπτωση Σε Όλα Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Έως 20 Δεκεμβρίου 2020

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η επέλαση του Covid-19 ανέτρεψε όσα είχαμε συνηθίσει και γνωρίζαμε για την καθημερινότητά μας, την οικονομία και τις συνθήκες ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού παραμένει εξαιρετικά σημαντική, καθώς δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ελεύθερη αγορά, μέσω της βελτίωσης του ανθρώπινου δυναμικού τους, αλλά και στους εργαζόμενους να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες.

Η εταιρεία “MultiLingua ΜultiΜedia Commercial Business Network Seminars”, με πλέον των 30 ετών δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα κ στο Εξωτερικό, σε θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων και στελεχών ομίλων επιχειρήσεων, προσαρμόστηκε πλήρως στα νέα δεδομένα με δημιουργία εκπαιδευτικής πλατφόρμας, χρήσης όλων των σύγχρονων ψηφιακών μέσων εκπαίδευσης και φυσικά εκπαίδευσης όλων των συνεργατών ως προς την καλύτερη κ αποδοτικότερη μετάδοση γνώσεων μέσω διαδικτύου.

Θέλοντας να στηρίξουμε τις εταιρείες κ το ανθρώπινο δυναμικό τους, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αποφεύγοντας, εάν θέλετε, τη χρονοβόρα κ όχι πάντα αποτελεσματική διαδικασία έγκρισης των επιδοτούμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον ΟΑΕΔ, προσφέρουμε 30% έκπτωση σε όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα έως κ τις 20 Δεκεμβρίου 2020.

Όλα τα προγράμματα επιδοτούνται μέσω ΛΑΕΚ, εάν το επιθυμείτε  και η ολοκλήρωση της κάθε ενότητας, συνοδεύεται από Πιστοποιητικό Παρακολούθησης για τους συμμετέχοντες.

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για μία ολοκληρωμένη παρουσίαση και για το σχεδιασμό εξατομικευμένων εκπαιδευτικών δράσεων.