Δωρεάν e-learning σεμινάριο για την αξιοποίηση του διαδικτύου στην εποχή του κορωνοϊού

Η Multilingua Commercial Business Network Seminars με τη συνεργασία της ISERVICES προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της e-learning σεμινάριο με θέμα «Δυνατότητες αξιοποίησης του διαδικτύου για τις επιχειρήσεις στην εποχή του κορωνοϊού».

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η επέλαση του Covid-19 ανέτρεψε όσα είχαμε συνηθίσει και γνωρίζαμε για την καθημερινότητά μας, την οικονομία και τις συνθήκες ανάπτυξης μιας επιχείρησης ή μιας οικονομίας.

Η καθημερινότητά μας, είτε μας αρέσει είτε όχι, θα είναι πλέον σε μεγάλο – και σταδιακά μεγαλύτερο- βαθμό, εναρμονισμένη με τις εξ αποστάσεως διαδικτυακές λειτουργίες και δυνατότητες  σε όλους σχεδόν τους τομείς. Εκπαίδευση, ενημέρωση, αγορές, πληροφορίες, επικοινωνία. Μόνες προϋποθέσεις η ύπαρξη υπολογιστή, στοιχειώδης εξοικείωση με τη χρήση του και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο και φυσικά η ύπαρξη σύνδεσης στο internet.

Για αυτούς ακριβώς τους λόγους και με αυτές τις σκέψεις σας προσφέρουμε δωρεάν το e-learning σεμινάριο με θέμα «Δυνατότητες αξιοποίησης του διαδικτύου για τις επιχειρήσεις στην εποχή του κορωνοϊού».

Στόχος μας να σας βοηθήσουμε (κάθε επιχειρηματία ή ελεύθερο επαγγελματία) να κατανοήσετε πως λειτουργεί το διαδίκτυο, τι άλλαξε και αλλάζει διαρκώς εξ αιτίας της πανδημίας και των επιπτώσεών της, ποιες ευκαιρίες και δυνατότητες προσφέρει το διαδίκτυο για να το αξιοποιήσετε προς όφελος της επιχειρηματικής ή επαγγελματικής σας δραστηριότητας, πως πρέπει να σκεφθείτε, τι μπορείτε να κάνετε.

Δείτε εδώ το e–learning σεμινάριο

 

Πατάτε «επόμενο» για να προχωράτε. Αξιοποιώντας τα εικονίδια μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο σε μεγάλη οθόνη, να επιστρέφετε σε προηγούμενη σελίδα, να υπογραμμίζετε ότι θέλετε ή να κρατάτε σημειώσεις, κλπ.

Για οποιαδήποτε, διευκρίνηση η περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 210 6144375 ή να μας στείλετε το ερώτημά μας στη φόρμα επικοινωνίας μας.